Mad, drinks & spirer

Jeg var syv år, da min bedstemor lærte mig at lave ting med husblas. Det var cirka midt i firserne og ligestillingen var ikke helt nået til Vestjylland. Hun fortsatte – i ledtog med min mor – med at lære mig at lave mad – blandt andet karbonader (forskellen på karbonader og krebinetter er ifølge Wikipedia, at en krebinet er et sjællandsk udtryk og der bruges kun svinekød, hvorimod en karbonade er en blanding af svine og kalvekød i Jylland).

Men så var vejen jo ligesom lagt og jeg har indtil nu arbejdet i en pølsevogn (!), et cafeteria, et engelsk pubkøkken i London (uden komfur! – man kan lave alt med en toastmaskine og mikroovn) og fem år i en Skalddyrsrestaurant i Tivoli. Så blev jeg færdig på universitetet (min bedstemors forvirring var total) og har kun lavet mad til mine egne gæster siden. Dog inklusiv et par bryllupskager, der ikke allesammen var til mig!

Jeg er super kræsen, elsker lightprodukter og kan ikke smage forskel på, om en creme fraiche har 5 eller 18 % fedt. Ihvertfald kan jeg ikke smage nok forskel.

Imens vi venter på, at Olestra frigives i EU: Køb et stegetermometer og velkommen!