Bearnaise-cream-cheese-topping er ganske enkelt fuldstændigt overset. Her som topping på en cupcake med bagt parmaskinke. Næste projekt er at udskifte parma med bøf!
Ca. 60 styk, hvis de laves i små forme.
110 gram smør
150 gram sukker
4 æg
350 gram mel
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
2,5 dl mælk
25 gram ristede, hakkede pinjekerne
Topping
50 gram smør
1 brev bearnaisepulver. Meget gerne fra Knorr!
100 gram flødeost.
1 pakke parmaskinke (ca. 60 g.)
Forvarm ovnen til 180 grader
Rist pinjekerner på panden. Pisk smør og sukker med et elektrisk piskeris og tilsæt æggene. Bland mel, bagepulver, pinjekerner og salt. Tilsæt melblanding og mælken skiftevis. Fyld i cupcakeforme og bag i 12-15 minutter. Tag ud af formene imens kagerne stadig er varme.
Bred parmaskinken ud på en bageplade med bagepapir og bag ved 200 grader i ca. 10 minutter, eller indtil skinken er crispy.
Smelt smørret og pisk bearnaisepulveret i. Den skal lige syde igennem for at fjerne den værste pulversmag. Når massen er kølet ned til stuetemperatur, piskes flødeosten i og toppingen smages til med salt. Tylles på cupcakes, når de er kolde og pyntes med parmaskinke og eventuelt ristede pinjekerner.